View Single Post
Eski 20-02-2018, 09:56   #3
Poizer
Ağaç Dostu
 
Poizer's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-02-2014
Şehir: Balıkesir - Gönen
Mesajlar: 128
Kısaca hikayemden bahsedeyim;

Aslında benimki bir nevi kentten köye dönüş hikayesi. Takriben 29 yıllık İstanbul hayatımdan sonra aldığımız ciddi bir kararla bütün herşeyi bırakıp tayin talebinde bulundum. Resmi prosedürlerden sonra yaklaşık 8 ay önce Niğde'ye geldik.

Niğde hem memleketim hem de çok çok samimi bir arkadaşımın görev yaptığı il. Bu ikisi bizim için çok önemli faktörler oldu.

İstanbul'dan sonra sakinlik, trafiksizlik, ucuzluk bize ilaç gibi geldi. Yakın zamanda kısa süreliğine İstanbul'a gittim. Kalabalık, trafik ve şehir stresinin arttığını gördüm.

Niğde'ye geldiğim günden beri bahçe araştırması yapıyorum. Bahçe olan yerler çok eski ağaçlar barındırıyor ve fiyatları cidden çok pahalıydı. Biz de ulaşımı kolay, elektrik ve su imkanı olan, ayrıca fiyat olarak cazip bir tarla bulduk.

Bahsettiğim samimi arkadaşımla birlikte kısa süre önce aldık. Bilerek tarla aldık çünkü herşeyi yavaş yavaş yapmak istiyoruz. Burada paylaşarak dostların değerli fikirlerini uygulamak istiyoruz. Herkese şimdiden çok teşekkür ederiz.

Hikayemiz kısaca budur.


Düzenleyen Poizer : 23-02-2018 saat 15:10
Poizer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön