View Single Post
Eski 20-02-2018, 08:53   #293
Musa Gündoğan
Ağaç Dostu
 
Musa Gündoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2014
Şehir: Ankara
Mesajlar: 782
geçenlerde sayın @g.c. ye de mesajımda belirtmiştim. Mevlananın bir sözü var: Kısmet etmişse Mevla, el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla, el götürür, yel götürür, sel götürür. Dediğiniz gibi biz elimizden gelen gayretle iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. iyi insanlarla iletişim kurmaya kötüleri de düzeltmeye çalışıyoruz.

ilk paragrafta bahsettiğiniz dürüst yemek yapabilen bir yer bulmak gerçekten çok zor. bu nedenden dolayı pizzayı, hamburgeri, köftemizi mümkün mertebe evde yapıyoruz. bunları küçük bir apartman dairesinde yapmak gerçekten kolay değil. hele hele hem kendisi hem de eşi çalışan bir de üstüne çocuğu olanların yapması hiç kolay değil.

küçücük bir tarladan yiyeceğimizden fazlası çıkıp satabilmişsek bu bizi mutlu ediyor. ki bu küçücük bahçemizde bile bu sene daha önceki seneler aldığımız domateslerden maksimum 20 şişe konserve, melemen , turşu vs. yapardık. zar zor kışı atlatırdık. ancak bu sene mahsül o kadar güzel olmuştu ki 40 şişe ben, 35 şişe kardeşim, 15 şişe ablam, 40 şişe annem ürün yaptı.

şirkette çalışan ya da başka arkadaşlar hep organik tarım mı yapıyorsun diye soruyor? onlara ben organik değil temiz tarım yapıyorum diyorum. bizim kaygımız az olsun temiz olsun.

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön