View Single Post
Eski 19-02-2018, 13:52   #77
Resulgur
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
Kış ayları boyunca bahçede biraz babamın biraz da benim gevşekliğimden bir tane kışlık sera yapamadık. neyse bu sene nasip dedik kışın bahçeye gitmedik. fakat bu sürede boş durmadım tarımsal yöntemler üzerine kitaplar okudum. o sırada da tohum paylaşım etkinliği beni geçen seneden bu yana hep bi heyecanlandırdı (anlatılmaz yaşanır türden). tohum paylaşım etkinliği tamamlandığında elime aldığım tohumlar gerçekten insanın her türlü hevesini yeniden canlandıran türden.

aşağıdaki resimde;
Sayın Zekoş'tan gelen Taşköprü sarımsağı; bu koca taneli sarımsaklar umarım bozulmadan büyür. bahçeye götürüp dikme şansım şu aralar olmadığından en azından biraz küflenmeden çimlensin diye saksıya koydum.
Bir diğeri Sayın İntibah'tan gelen turuncu zambak; resimlerini gördüğümde çok beğendim. gelen kökte doğrumu yaptım yanlış mı bilemediğimden 5 yumru kök bir sapta birleşmişti. saplardan 3 ünü kırdım diğer ikisini yeşilli olanda tuttum. umarım doğrudur da hepsinde yeşerme başlar.
Diğeri de Pikan Cevizi; Bir arkadaşım Manisa'dan getirmişti iki tane diktim bakalım.

biraz canlandıktan sonra hepsini bu sene bahçeye taşıyacağım.

Eklenti 666498
Sn. Musa Gündoğan start vermişsiniz maşallah, bu yıl sizin için parlak bir dönem olacak diye tahmin ediyorum. Bol ürünlü bir yıl geçirmeniz dileğiyle başarılar dilerim.

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön