View Single Post
Eski 17-02-2018, 18:38   #57
Muda
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dutlubahçe Mesajı Göster

İkincisi, sayın muda,rainac ve Lonicera'dan istediğim tohumlardan hiç biri kargodan çıkmadı. Talep kotasına mı takıldım yoksa başka bir aksilik mi oldu merak ediyorum.
Sn. Dutlubahçe;
Biraz önce sn. rainac ile telefonla görüştüm. Kendisine gelen geçerli taleplere baktı. Kendisinden tek talebinizin olduğunu (jalepona biber), kendisine gelen geçerli taleplerin tamamını karşıladığını söyledi.

Ben de bana gelen geçerli taleplerin tamamını tohum sayısı az olanlar da dahil karşılayıp gönderdim. Sizin talepleriniz de vardı. Sistem çok iyi çalışmasına rağmen muhtemelen bir yanlışlık olup gönderilen tohum bir başka arkadaşa gitmiş olabilir. Başkasına ait bir tohum gelen bir arkadaşımız var ise burada paylaşırlar ise ne olduğunu anlayabiliriz. Yaklaşık üç dört yıl kadar önce de bana bir arkadaşımıza ait tohum geldi. Kendisine başkasına ait tohumlarla birlikte gönderecektim. Ancak aksilikler ve bilgilerindeki eksiklikler nedeni ile kendisine gönderemedim. Halen tohumlar olduğu gibi çekmecemde duruyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi its_just_a_ride Mesajı Göster
Benim de Sn. Muda harici tüm tohumlarım geldi. Ben de talep kotasına takılmıştır diye düşündüm. Kendisine "yalnızca" bilgi olsun diye mesaj attım.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bol verimli ve mutlu bir sezon dilerim herkese.
Sn. its_just_a_ride;
Aynı şekilde size de geçerli taleplerinizin hepsini gönderdim. Tüm tohumlar arkadaşlarımız tarafından alındığı zaman başkasına ait tohum var ise burada yazarlarsa durumu öğreniriz.

Tohumlardan haber çıkmaması halinde elimde olan tohumlardan var ise her iki arkadaşımıza da yeniden gönderirim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
muda ya göndermiş olduğum akkuş şeker fasulyesi bana geri gelmiş bunun sebebi nedir bilemedim. sanırım arada bir karışıklık olmuş @Muda eğer talep edersen yeniden kargo yapabilirim. Eğer tekrardan gönder dersen bilgilerini bana DM at.
Sn. Musa Gündoğan;

İlginiz için teşekkür ederim. Sulamada sıkıntım olması nedeni ile fasulye yetiştirmeyi nerede ise hiç başarılı olmadım. Bu yıl bir sistem kurmaya çalışıyorum. Elimde başka fasulye tohumları da bulunmakta. Gelecek etkinlikte bu tohumu gönderebilirseniz iyi olur. Şu anda elimdeki tohumları nasıl ekeceğimi düşünüyorum.

Kargom gelmiş. Ancak bulamadıkları için not bırakıp gitmişler. Pazartesiyi merakla bekliyorum.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön