View Single Post
Eski 14-02-2018, 14:23   #276
nicholai hel
Ağaç Dostu
 
nicholai hel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-09-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 883
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi teaser Mesajı Göster
Sayın moderatör,

Kendi sorunumdan bahsettiğim bir mesajı nasıl bir başkasının sorusuna cevap olarak anladığınızı anlamak güç gerçekten. Açılan konularla ilgilenmediğinize ilişkin ikinci mesajımı silmişsiniz. Silmek yerine neden 1 ay geçmesine rağmen hiçbir cevap yazılmayan konular olduğuna açıklık getirseniz daha iyi olurdu. Muhtemelen bu mesajı da silersiniz bununla birlikte üyeliğimi de sonlandırırsanız sevinirim.

teaser.jpg

Siz bu sorudan birşey anlayabiliyorsunuz yani öyle mi?
Çok ilginç.

Forum kuralları gereği konuyla hiçbir alakası olmayan, soru ya da cevap içermeyen, konu başlığıyla uyuşmayan içerikler temizlenir. Bunun eleştirinizle bir alakası yok. Ağacınızla ilgili birşey sorup aynı gönderide eleştiriniz de yer alsaydı elbette silinmezdi.

Eleştirinize gelirsek, 1 ay değil 15. günde cevapladım. Bu 15 günü de işim gereği seyahatlerle geçirmekteydim. Burada moderatörlük yapan arkadaşlar olarak bizlerin de sizler gibi iş hayatlarımız var. Bu görevi de tamamen gönüllü olarak yapmakta, hiçbir fayda ya da çıkar beklememekteyiz. Gece gündüz bilgisayar başında "biri birşey yazsa da cevaplasak" şeklinde bekleyememekteyiz malesef.

Kaldı ki cevap vermesi gerekenler moderatörler değil bilgili diğer üyelerdir. Moderatörler, adından da anlaşılacağı gibi, düzeni sağlamakla görevli kişilerdir, cevap vermesi gereken kişiler değil. Bir soru yazdığınızda o sorunun cevabını verebilecek bir kişi eğer ilgili bölüme girip sorunuzu okumamışsa değil bir ay, beş sene de geçse sorunuza cevap alamamanız normaldir. Bunun moderasyonla bir alakası yoktur.

Eğer o sorunuzu anlayan biri çıkarsa eminim cevap verecektir.
Ben idrak edemedim. Belki fotoğraf koyarsanız faydası olur.

İyi günler, keyifli hobiler dilerim.

nicholai hel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön