View Single Post
Eski 13-02-2018, 21:04   #76
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Altur Mesajı Göster
Herkese merhabalar,
Õncelikle vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Okuduğum dökümanlardan laktik asit bakterilerinin toprak florasında ki diğer yararlı bakterileri teşvik ettiğini( mikoriza ve Riboziom gibi) gördüm ve bu bakterileri serada bitki üretiminde kullanmak istiyorum.
İlk olarak gözüme peynir altı suları çarptı. Bu suları direk olarak damlamadan verebiliyor muyuz. Verebiliyorsak dekara nekadar hangi sıklıkta kullanabilirim. İçinde yeterli miktarda laktik asit bakterisi ihtiva ediyor mu yoksa şekerli suda ya da pekmezde çogaltmam gerekiyor mu. Çoğaltma da şilampe kullanabilir miyim. Yoksa pirinç, nohut suyunda bakteri yakalayıp geliştirmek mı gerekiyor?
Şimdiden vereceğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
Peynir altı suyu tuzlu değil mi?

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön