View Single Post
Eski 07-02-2018, 23:34   #45
latif.07
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-04-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 192
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Oktay Can Mesajı Göster
Merhaba, bende cok heveslendim kaz beslemeye. 15-20 tane tavugum var ama onlarin kümesi ayri. Bahcem cok büyük degil, tavuklar Sitede gezip gezip geliyorlar.
Ilk önce 7 tane bir arkadastan almak istiyorum. Site icinde oturdugumdan komsulari rahatsiz ederim diye cekiniyorum. Kazlar cok ses yaparlarmi??? Bir iki tane Horozun ötmesine kimse simdiye kadar bir sey demedi cok sükür.

Birde yer sorunum oldugundan 7 kazi 4 metrekarelik üstü ve yanlari kapali kullanmadigimiz bir Kamelyanin icinde beslesem sorun olurmu??? Yerlerine alistiktan sonra gündüzleri salarim disari cimene diye düsündüm.
Vallaha sitede tavuk beslemenize bir şey demeyen site halkı, helal olsun onlara. Kazı sitede besleyemezsiniz, kazlar bahçeli eviniz bile olsa çok ses yaparlar sizi rahatsız ederler heleki sitede kaz beslemeye kalktıgınızda komşunun birisinin çıkıpta hopp bilader tavuklarına ses etmedik komşu hatrıdır dedikte kaz ördek ne oluyor burası köymü ? çocuklarımız hastalık olacak tavuklarını kazlarını al git demesi kuvvet muhtemeldir. Siz kazları alınca sitedeki tavuklardanda olabilirsiniz o yüzden sitede kaz beslenmez.

Gözümün önünde canlandırıyorumda bir site bahçesinde 20 tane tavuk var hele bir de izmir gibi büyük şehirde sitenin içinde belediye bir duyarsa neler olur bilemiyicem

latif.07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön