View Single Post
Eski 06-02-2018, 15:28   #67
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hobiciakvarist Mesajı Göster
Sayın malina. Geç gönderim için kusura bakmayın.

Sayın ağaçlar.net üyeleri ve ailem. Hepinizden özür diliyorum. 2016-2017 senelerinde yaşamış olduğum olumsuz olaylar, daha sonra 2017 yılı ortalarında bu sorunların bir kısmının düzelmesi ve buna bağlı olarak doktoram ile ilgili işlerimin yoğunlaşması nedeniyle payaşmak istediğim türlerin sadece %20'sini paylaşabildim.

Halbuki paylaşım için sabah sefası (2 renk varyetesi), kokulu üzüm (iri ve cüce meyve taneli olmak üzere 2 varyete), passiflora edulis, liçi, longan, dragon fruit (beyaz ve mor), açelya (4 renk) tohumları ayırmıştım. Ne yazıkki doktora ile ilgili çalışmalarıma Kasım'dan bu yana ağrılık vermek zorunda kalmış ve bu nedenle ilgili tanıtım sayfalarını açamadım. Talep yapmak kolay olduğu için bol bol talep yaptım tabi (nasıl olsa paylaşımlarımdan gelen %25 ile farkı kapatırım diye düşünerekten çok da çekinmeden)

Bu nedenle etkinlik kapsamında fazla yapmış olduğum talepleri silmek zorunda kalan etkinlik görevlilerinden de ayrıca özür diliyorum. Tabi bu özüre bir de geç gönderdiğim kargoyu da eklemeliyim. Açıkçası elden teslim şansım olsa bunu değerlendirir ve daha çabuk teslim edebilirdim (okulumun Beşiktaşta olması sebebiyle) ama sonuç olarak tohumlar varması gereken yere vardı çok şükür.

Seneye inşaAllah daha aktif katılım gösterebilrim ve niyetlendiğim tüm tohumları paylaşabilirim.
Size gelen etiketlerin ne kadarını karşıladınız?

MeyveliTepe Çevrimdışı   Başa Dön