View Single Post
Eski 01-02-2018, 14:50   #36
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Harç bitti yapı paydos.... şimdilik tabii.

Elimize geçen kargoların bütün işlemleri bitti, tohumlar zarflara yerleşti. Şimdi gönderilecek veya gönderilmiş olan kargoların elimize geçmesini bekliyoruz.

Arkadaşlar, bu güzel etkinliğimiz için hepimiz üzerimize düşen vazifeyi zevkle yapıyoruz, biraz yorulmadan olmuyor, o da agaclar.net'li olmanın bir özelliği biraz yorulacağız tabii.

Bu sene hazırlamış olduğunuz tohum poşetlerinden şikâyetçi değiliz, herkes üzerine düşeni en güzel şekilde yapmış, sağ olsun. Ama bazı arkadaşlar ayrı bir özen göstermiş.

Örneğin oz26 ve Taşlıbahçenin kendilerince buldukları usul bize büyük kolaylık sağladı.
Arkadaşlarımız her tohum poşetinin içine koydukları barkotları ayrı bir listeye dökmüşler. Böyle olunca her tohum paketini açmak zorunda kalmadan listedeki barkotları şipşak bilgisayara okuttuk.
Sanmayın ki böyle yapmayanlardan şikayetçiyiz, hepinizin gösterdiği çalışmaya saygımız var.

Sayın Vizeli39, kabak çekirdeklerini gönderdiğiniz arkadaşların zarflarına koyduk.

Sevgili g.c., açıklamanız için teşekkür ederim ancak şöyle bir durum çıktı ortaya; sizin gönderdiğiniz o poşetler tohum gönderdiğiniz bazı arkadaşların tohum poşetlerine lastikle sarılmış vaziyetteydi. Biz o lastikleri çıkartıp, tohum poşetlerini barkotladık ve poşetlerin ne olacağını bilmediğimizden hepsini topluca tuttuk. Yani hangi arkadaşa ne kadar poşet gönderilecek şu an bilmiyorum. Eğer bana yazarsanız o poşetleri arkadaşların zarflarına koyarım. (özelden de yazabilirsiniz)

Barkot listeleri.....

Name:  IMG_2409 (600 x 450).jpg
Views: 475
Size:  50.7 KB

Güler Çevrimdışı   Başa Dön