View Single Post
Eski 25-01-2018, 21:44   #12
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,862
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku Mesajı Göster
Diğer maddeler için bir yorum yapamam. 2. madde ise bence çok büyük sorunlara yol açabilir. Eğer komşunuz şizofren ise derhal evinizi satıp başka yere taşınmanızı öneririm. Şizofren birini mike tyson bile dövse, ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davranır. Adı üzerinde şizofren. Ayrıca gönderdiğiniz iri kıyım adamı size kıyma **** kuşbaşı olarak geriye gönderebilir. Tabii ardından sıra size gelecektir. Deli kuvveti diye bir şey duymadınız sanırım.
Siz de 'haydar' ı duymadınız galiba. 'Dinsizin hakkından imansız gelir' diye boşuna dememişler. Buradaki şizofren 'uyumsuz-psikopat-kaba kuvvet' anlamında, yoksa gerçek şizofrenin düzenli iş ile, keçiyle pek işi olmaz. Ancak atasözündeki gibi sağa sola bağıran, kendini üstün gören, kaba kuvvete baş vuran insanları genelde dayak yola getirir. Haydar kimi döveceğini bilir. Ne demişler 'büyük aşklar büyük kavgalardan doğarmış'. Lafımız şaka ile karışık ama ilk paragrafta söylediğime inanırım hep, 'Allah kimseyi kötülerle karşılaştırmasın', öyleleri var ki bazen çekip gitmek en güzel çözüm oluyor.

Ancak sanırım teknik çözüm-engel (kesici-delici-elektrik verici engeller) ile sorun çözülecek gibi duruyor. Ama çoluk çocuğa dikkat etmek lazım yine de, az da olsa elektrik zıplatıyor adamı.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön