View Single Post
Eski 09-01-2018, 18:11   #328
kader_bpkp
Ağaçsever
 
kader_bpkp's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-02-2015
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 71
İnternet üzerinden fazlaca bitki alan biri olarak en iyi kargolama en iyi fiyat deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

zengarden in gönderdiği kaktüsler gerçekten sağlıklılar ama yaprak hasarı kullandıkları paketlerden dolayı çok oluyor. Kargo da çok uygun.

Ünal kaktüs çoğu kaktüsümün kaynağı.. Eskiden Angay kaktüs favorimdi ama internet şatışından vazgeçtiler.. Neyse.. Gerçekten çok iyi bir müşteri iletişimleri var. Paketleme çok güzel. Bitkiler resimlerdekilerden çoğunlukla daha büyük geliyor.. Kendi seralarındaki bazı bitkileri satışta yok ama internet üzerinden kaktüs alınabilecek en iyi yerlerden..

gittigidiyor üzerinden satış yapan iki yer var. Can tropikali maalesef önermeyeceğim. Nedeni, kendilerinin "iyi bir ticaretin iyi bir iletişim ve müşteriyle konuşma adabını bilme" yle olacağından habersiz olmaları..

Kaktüssukulent adlı satıcı satın aldığım bitkilerden ve kargolamasından çok memnun kaldığım satıcılardan.. Kargo ücreti 25 tl üzerine almıyorlar.. Bitkilerde hiç hasar olmuyor..

Şeyma Çiçekçilik değişik tür ve büyük boy ürünleriyle koleksiyonerler için daha ideal.. Küçük boyutlu türlerini daha uygun fiyata başka yerlerden almak mümkün.. Ama paketleme çok iyi.

İnstagram üzerinden satış yapan @sukulentci benim yeni tanıştığım ve çok sevdiğim bir satıcı. Kendisi üretici değil ama fiyatları yine de çok uygun ve bitkiler çok sağlıklılar. Paketlemesi çok özenli tek bir yaprak hasarı bile olmuyor. Kargo iyi. Yeni ve değişik türler getiriyor. Kendisiyle iletişim halindeyseniz yeni ürünlerini ilk sizinle paylaşmak gibi bir inceliği de var..

Toptan alım için gerçekten çok uygun fiyatlarıyla @egzotikgarden var.. En az 45 adet alım yapabiliyorsunuz. Belli çeşit türleri var üretip sattıkları ama hiç hasarsız ve çok sağlıklı bitkiler gönderiyorlar. Boyut olarak kısmen küçükler ama aranjman yapan ya da nikah şekeri hazırlayanlar için çok iyi bir seçenek..

Zengardenin 45 lik ürünleri tek tek paketli olmadıkları için biraz hırpalanmış olarak geldiler. Ama sukulent merakı yeni olanlar için 45 adet birbirinden farklı tür iyi bir seçenek.. Sadece echeveria, grapto. Türleri az. Çoğunluğu sedum..

Benim naçizane tavsiyelerim bunlar..

Son olarak Şok tekzen Vs sukulent alınmaz.. Ucuz evet ama sağlıklı değiller..

kader_bpkp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön