View Single Post
Eski 28-12-2017, 08:27   #28
onurerisgen
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-02-2016
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4
Bu aletlerin hiç bağımsız incelemesi ve karşılaştırması olmaması üzücü. Kendi 3,5 dönümlük karma hobi bahçemizdeki yetişkin meyve ağaçları için elektrikli alet hiç yeterli olmuyor. ölen bataryası yerine elektrik ile kullanıma geçmemiz de performansı artırmadı. Yetişkin ağaçların üstlerine elektrikli aletle ilaç atılamıyor. Babam geçen sene ödünç aldığı sırt tipi benzin motorlu bir alet ile çok iyi performans almış. Bu amaçla ben de iki gündür internette ürün bakıyorum ama burası dışında hiç yazışma bulamadım. n11'de PALMERA OS 768 SIRT İLAÇLAMA YÜKSEK BASINÇLI PÜLVERİZATÖR 25LT ürün yorumlarına baktım, iş görür gibi görünüyor. Sırta asılan ürünler bu büyüklükteki bahçeler için fazla yer kaplamadıkları için bana daha cazip göründüler. uygun fiyatlı ürün olarak tercih edilebilir. Palmera'nın bulabildiğim PA076 atomizer ürününün kılavuzuna baktım, semak firmasının ithal ettiği çin malı bir ürünmüş.
Yukarıda yorumlarda gördüğüm gardenjoy markası ilgimi çekti fakat internette ne bir sitesi var ne de bir inceleme videosu. kılavuzu bile yok bu ürünlerin.
Sonra youtube'ta yine semak'ın ithal ettiği Oleo-Mac SP126 diye bir ürün incelemesi gördüm. Bu ürün daha kaliteli bir seçenek gibi duruyor. Tercih edilen bir italyan markasıymış. Fakat Palmera seçeneğinde 100 dolar civarındaki fiyat bu modelde 450 dolara çıktı. Bize sanki ortada bir seçenek gerekiyor. Bilen, kullanan arkadaşlar; yorumlarınızı alabilir miyiz?


Düzenleyen onurerisgen : 28-12-2017 saat 08:53 Neden: yeni bilgi nedeniyle düzenleme ihtiyacı duydum.
onurerisgen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön