Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardunya18
Geçen seneden beri yapmayı istiyordum .En sonun da üç gün önce kurdum .Bu sabah ta ilk beslemeyi yaptım .Resimleri alta ekledim umarım doğru yoldayımdır .
Benim çocukluğumda annemler ekşi maya ile ekmek yaparlar dı.Tabi herşey gibi oda zamana yenildi yerini hazır mayaya bıraktı.Anneme sordum onlar iki güne bir ekmek yaptıkları için sık besleniyormuş maya ve bu mayalı hamurdan bir parça ayırıp tahta kaplara koyuyorlarmış .
|
Mayanız oldukça sağlıklı görünüyor. Bol şans diliyorum ekşi maya yolculuğunuzda. İlerleyen günlerde mayanızın su miktarını azaltabilirsiniz. Çalışmanız kolaylaşır böylelikle. Katkısız un kullanmanızı tavsiye ederim. Kolaylıklar.