View Single Post
Eski 07-12-2017, 12:10   #3740
_violet
Ağaç Dostu
 
_violet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2017
Şehir: Samsun
Mesajlar: 122
Thumbs down

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili besiktas kokulu türlerden Armandii'yi bu sene dağıtıma koydum, pek çok arkadaşımıza armandii çelikleri gönderdim inşallah başarılı olurlar.
Ben de bu sene ilk defa deniyorum çelikten üretimi bakalım netice ne olacak, eğer başarılı olursak inşallah seneye de dağıtım yaparım.
Merhaba Güler Hanım ,
Bana da gönderdiniz clematis çeligi, ilginize çok teşekkür ederim. Fakat benim çelikler sanırım tutmadı. Bi kaç parçaya ayırarak diktim hatta .yarısını bahçeye yarısını balkonda saksıya. Garanti olsun diye. Biri tutmazsa diğeri tutar belki diye düşünmüştüm. Gün geçtikçe kurudu balkondakiler. Herhalde tutmadı bunda bir terslik var diye düşündüm. Bir bakayım dedim. Çeliği elime almamla birde ne göreyim . Kök oluşacak yerde bir böcek. Muhtemelen o gelişim olacak yerleri yedi. Bahcedekileri bilemiyorum ama sanırım onlarda kurudu. Işe o kadar erken gidiyoruz ki zifiri karanlikta, eve yine karanlıkta dönüyoruz. Hani bu aralar gün yüzü göremiyorum diyebilirim . Birkaç arkadaş da bahçesindeki clematis armandii lerin fotosunu paylaşmış. O kadar imrendim ki anlatamam. Ama olmadı malesef

_violet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön