View Single Post
Eski 03-12-2017, 15:01   #76
Aytekin045
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 30-10-2016
Şehir: SAKARYA/HENDEK
Mesajlar: 84
Taş değirmende mısır unu yapma

Öncelikle değirmenimizden bahsedeyim.Şuan Türkiye'deki sayılı değirmenlerdendir çünkü su gücüyle çalışmaktadır ve faal durumdadır.Yaklaşık 150 yıllık bir geçmişi var.Kar ve yağmurların başlamasıyla yetiştirip kuruttuğumuz organik mısırları un yapmak için bugün muhtarla değirmene gittik tam bir nostalji oldu.Çıkan un hem doğal mısırdan hem de hakiki taş değirmenden olduğu için lezzetini siz düşünün Resimlerle anlatmaya çalışacağım eğer mümkünse video da yükleyeceğim.

Eklenen Resimler
     
Aytekin045 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön