View Single Post
Eski 26-11-2017, 08:21   #268
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Erdal Hoca Mesajı Göster
Aşağıdaki fotoğraf bahar ayında yapmaya çalıştığım elma sirkesine ait. Bu yıl 17 Ekim'de yaptığım elma sirkesinin üzeri hala böyle görünüyor. Belki çok çook ince bir zar gibi ana oluşumu var. Ama bir türlü kalınlaşmıyor. O nedenle aklıma takıldı. Acaba, anası olmadan da sirke oluyor mu diye

Not: Elmalar 1 Kasım'da su dibine çöktü. O günden beri karıştırmayı bıraktım. Kokusu sirke gibi
Benimkiler de aynı durumda, karıştırmayı ben de bıraktım, ne zaman süzmemiz gerekli onu da bilmiyorum, ilk defa denedim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön