View Single Post
Eski 09-11-2017, 17:20   #83
Musa Gündoğan
Ağaç Dostu
 
Musa Gündoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2014
Şehir: Ankara
Mesajlar: 782
birnefestoprak,

siz hiç bir şeyi kabul etmiyorsunuz ki ben size nasıl yardımcı olayım. tohum paylaşım etkinliğine ben amatör olarak katılıyorum ve buna istinaden elimdeki her tohumu isteyenlerle paylaşma arzusundayım. ister tercih edersiniz ister etmezsiniz bu sizin bileceğiniz bir durum. tohum kökeni dediniz bende size dedim ki ben bana verilen bilgileri paylaşıyorum onun dışında ekstra kafamda uydurduğum bir şey yok. adam beyşehirden temin ettim dedi bende beyşehir yazdım ancak siz onuda kabul etmiyorsunuz ki. kökeni bilnmiyor yazılsa onu da kabul etmiyorsunuz. o nedenle sizin hassiyetiniz benim için maalesef uygun değil.


domates resmi yok demişsiniz ancak genel prensiplerde fotoğraf kullanmak zorundasınız diye bir bilgi göremedim. süpriz domatesi de tadını çok beğendiğimden paylaştım. istemeyen tercih etmeyebilir. kimseyi zorlamıyorum. siz bir kökendir tutturdunuz ancak size daha önce de söyledim biliyorsanız **** fikriniz varsa düzenleme yaparım diye. ancak siz bu şekilde yaklaşmıyorsunuz.

benim paylaştığım domatesler konusunda verebileceğim tüm bilgileri tohum talep edecek arkadaşlarla paylaştım. arzu eden istediği gibi tercih eder.

sizin paylaşmış olduğunuz 1996 ayaş domates diye bir isim asıl ayaş domatesinin dışına çıkmıyor mu? bunu sadece merakımdan soruyorum. bilgi olarak 96 senesinden gelmiş diye paylaşmışsınız lakin hangi tarihten gelirse gelsin isminin korunması için sadece ayaş domatesi demek gerekmez mi? bundan 100 yıl sonra sizin 96 ayaş domatesi farklı bir çeşit gibi göstermiş olunmaz mı?

son olarak site yöneticileri paylaşmış olduğum tohumları prensiplere aykırı buluyorlarsa kaldırabilirler.

bu arada bu etkinlik ismi TOHUM TAKAS DEĞİL TOHUM PAYLAŞIM ETKİNLİĞİ o nedenle takas yapmadığımı bildirmek isterim.

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön