View Single Post
Eski 30-10-2017, 07:41   #39
Nctelts
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 28-02-2017
Şehir: adana
Mesajlar: 97
Sistem hakkında.

Herkese mrh. Öncelikle dün akşam bir olaydan dolayı şok oldum. agaçlar.net üyelerinden sy. Leventali abimizin sayfasını görüp okumaya başladım birkaç gün önce o kadar güzel bilgiler, çalışmalar, açıklamalar yapmış ki sayfanın Sonun gelmesini heyecanla bekliyor kendisi tarsus lu olduğu için görüşebileceğimi hayal ediyordum ki son sayfada vefat ettiği haberini yazmışlar resmen şok oldum kafamdan kaynar sular döküldü. Tekrardan allah rahmet eylesin. Yazdıkları çok değerli gerçekten bakmayan arkadaşlar bence hemen baksınlar.

Bizim sisteme gelince beni çok yoruyor bağlantılar bitti ama her yerden kaçak var onları kesmek için uğraşıyorum bir yandan da -fide demeye bin şahit lazım- fideleri yerlerine koydum şimdilik sadece su veriyorum. Kaçaklar bitmeden besin veremem. Sağolsun kudret hocam nasıl bir besleme olacak akan su mu? Yoksa katı ortam mı?diye Sordu haklı olarak çünkü drip kullandım sulama için bende kararsızdım ama şöyle birşey geldi aklıma sizin de fikriniz varsa alabilirim. Öncelikle fideleri yeni iken damlama ile sulama yapayım Kökler boru içindeki suya ulaşana kadar daha sonra dripleri kapatıp boruların baş tarafına koyacağım ince hortumla akan su sistemine döneyim. Kafam çok karışık.

Bu kadar sıkıntı olması iskeleyi ve pvc Boruları başka bir iş için almıştım ve delikleri onun demiştim şimdi topraksız tarım için kullanmak istiyorum ve bu da beni çok yoruyor.

Eklenen Resimler
  
Nctelts Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön