View Single Post
Eski 22-09-2017, 08:57   #5
Poizer
Ağaç Dostu
 
Poizer's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-02-2014
Şehir: Balıkesir - Gönen
Mesajlar: 128
Sn Cosmus;

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin de bahsettiğiniz gibi çok fazla sulama ve ilgilenme imkanım olmayacak. Bu sebepten ıhlamur ağacını listeden çıkarıyorum. Ayrıca bu bölgede ağaç yetişmiyor algısını kırmakta oldukça zor olacak. Çünkü insanların kafasında bu maalesef var.

Dişbudak ağacını çok az da olsa denemek istiyorum. Özellikle su alma durumu alan yerlere dikeceğim. En azından az bir yağmurda dahi olsa en çok suyu almasını sağlamaya çalışacağım.

At Kestanesini denemeyi düşünüyorum. Çünkü yetişkin ağaçların heybeti ve görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Bu bölgede olması ihtimali bile beni mutlu ediyor.

Kavak ağacına karşı nedense bir ön yargım var. Dikine büyüdüğü için mi yoksa estetik gelmediği için mi bilemiyorum. Ayrıca bu bölgelerde kavak (poplar) ağacına potansiyel para gözüyle bakıldığı için açıkcası çekiniyorum.

Diğer türler ile ilgili yaptığınız değerli yorumlar için teşekkür ediyorum. İlerleyen yıllarda hayalim bu bölgede dikmiş olduğum ağaçları bu başlık altında paylaşarak yaşadığım ile ve bu bölgeye katkının artmasını sağlamak.

Sayın Taşlıbahçe,

Hikaye tadında anlatımınızı zevkle okudum. Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Gözlem konusunda bahsettiğiniz gibi dikkat ederek ilerlemeyi planlıyorum.

Poizer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön