Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla
Sayın Resulgur,
Eminim turşunuz da harika olacaktır ama havuçları şalgamda da kullanabilirdiniz. Ben de burada pazardan bir heves aldım ve eve gelince içinin sarı olduğunu gördüm. Yine de şalgam yapmaktan vazgeçmedim ve oldu. Tabi sonra Adana'dan asıl havuçlardan getirtip yaptım o çok daha güzel oldu ama özlem duyduğumuzda bu havuçtan da yapabiliriz
|
Sn. Milla ilginize çok teşekkür ederim. Dedğiniz gibi turşumuz çok güzel oldu, siyah havuç suyuna rengini vermiş çok ta lezzetli suyunu da içebiliyoruz. Eşkili hafif acılı tam istediğim gibi bir turşu olmuş yazarken bile canım çekti şimdi
Hatta bugün resim çekmiştim. Onu da atayım size, tabakta bulunan domates Blue Beuty
Seradan hasat ettiğimiz biber patlıcan ve kabaklardan türlü bir yemek yaptım yanında keçi yoğurdu ve tarifini yukarıda paylaştığım taze turşumuz çok ta nefis bir öğün oldu.