View Single Post
Eski 06-07-2017, 18:29   #200
kgursan
Ağaç Dostu.
 
Giriş Tarihi: 17-01-2009
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 3,802
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış Mesajı Göster
Yurt içi , Mng, hakkında yukarıda anlatılanlara benzer benim de çok tatsız anılarım oldu.
Ama aras kargo kolilerle kesinlikle futbol oynuyor.
Sevgili kamil beyin Yalova'dan bahçemize gönderdiği çok özenli kargo bile sert darbelere maruz kalmış olmalı ki..., içinde bulunan fide kutusu onca özenli koruma önlemlerine rağmen paramparça olmuş
Bence bu izlenim ve şikayetleri toplu halde kargo firmalarına bildirmek gerekiyor.
Sevgili arkadaşlar,
3 senedir gönderdiğim lisianthus fidelerine azami dikkati gösteriyorum Ama bilemediğim bazı şeyler oluyor. Tabii ki durumlardan benim haberim olmuyor. Şikayetler gelmeyince ben rahatım gibi görünüyor,

Ama geçen gün Face de sn Cemo nun sayfasında bir eleştiri, bir eleştiri !!.ç. Allllah şaştım kaldım. direkt olarak ben suçlandım... İzah etmeye çalıştım.

Olay mersin hattında olmuş, bir arkadaşa gönderdiğim kargo dağılmış!!. Nasıl becerdiler anlayamadım ama sonuçta fideler rezil olmuş, neyse ki arkadaş şikayetini bildirdi de durumu öğrendim ve hemen telafi ettim ama ben durumu nasıl bilebilirim ki? Arkadaşlardan bana şikayet gelmediyse benim durumu bilmem olanaksızdır.

Sonuç olarak eğer şikayetleriniz var ise lütfen vaktinde bana bildiriniz, şikayetinizi telafi ederim, sizleri mağdur etmek istemem. Mersin/toroslar aras kargo çalışanları özen göstermemişler. benim kusurum nedir??

her neyse bu vesile ile gönderdiğim lisi lerin durumunu da merak ediyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla..

kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön