View Single Post
Eski 27-06-2017, 19:46   #22
arslanereli
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-02-2014
Şehir: sakarya
Mesajlar: 142
Son olarak tavsiyeler.
1. Kendinize bu işte uzman birini bulun.
Ben çok şanslıyım Kudret Hocam gibi benim​ 4 yıldır kahrimi çeken bir hocam var sizde böyle birini bulun.
2. Bu uzmanı iyi dinleyin
açgözlülük yapmayın üçkağıtçılara kanmayin. Olması gerekeni yapın
3. Nakit paranızı bir kenara koyun.
4. Özelikle besin konusunda dikkat edin.
Yüzüne bakınca 20 20 gübre ile besin eriyiğini ayirmaniz mümkün değil hazırlayan kişiye güvenmek zorundasınız. O halde tüm unutlarinizi tüm paranızı tüm emeginizi teslim edeceğimiz kişiye iyi güvenin. Forumdan bir iki yazı okuyup da bende eriik hazırlarım diyen sarlatanlara kanmayin.
5. Sabretmeyi öğrenin.
Ben öğretmenim normalde. Birgün yine her şey altüst olmuş bende psikoloji bozulmuş hocamı aramıştım olmuyor bu iş bıktım diye. Söylediği şeyi asla unutmuyorum. " Sen öğretmen olmak için kaç yıl çalıştım? 17 yıl. Aldığın para ayda 3000. Ayda 0 bin TL kazanacağınız bir iş için iki üç aylık çalışmanın yeteceğini düşünmek ne kadar mantıklı? Eğitim ve tecrübe pahalı bir iştir" evet aynen böyle. Eğitim ve tecrübe pahalı bir is. Sabretmek zorundasınız.
6. Sürekli kendini dinizi geliştirin.
Çok fazla bilgi kirliliği var ortalıkta. Bütün siteleri tarayin hepsi birbirinin kopyala yapıştır örnekleri. Bir şeye kurmuş uyandığında biri sizi kaziklama calisiyor. Bizzat bu siteden sayfayı kopyalayıp yapıştırıp yayınlayanlar var. Biraz yazıları düzenleme zahmetine bile katlanmmis arkadaş reklamlar bile kopyalayıp yapıştırılmış. Yapacağınız işe biraz kıymet verin ve bu kadar basite dusurmeyin.
7. Sorunları kendinize göre çözümler bulacaksınız.
Birçok sorun ile karşılaşacaksiniz bunların çözümünü yine siz bulacaksınız. Gözlem yapacaksınız soracaksınız arayacaksınız döneceksiniz.

arslanereli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön