View Single Post
Eski 06-06-2017, 12:19   #53
Charlaux
Ağaç Dostu
 
Charlaux's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2011
Şehir: Istanbul / Columbus, Ohio (ABD)
Mesajlar: 1,260
Adim NOID Dusmanina cikti burada ama olsun guzel haberi paylasmakta fayda var.

Cekmekoy ana Migros'ta orkideler ve tum cicekler %25 indirimle satiliyorlardi (Dunya Cicek Gunuymus) . Orada orkideler 30 liradan 22 ye indigi icin aldim (Fotografini da cekip yuklemek lazim ama telefondan su ters cikma isi cok keyifsiz oldugu icin yuklemiyorum simdilik ). Tabii alirken yaptigim kiyas su oluyor orkidenin cicekleri nasil ne kadar ilginc.Simdiye kadar hic denk gelmedigim dis kismi gibi olan kisim pembe tonlariyla benekli ve cicek kismida tamamen pembe tonu ve damarlarida pembe idi. Iste Noid'da dedigim cesitlilik bu Bir aralar tamamen sari orkide de oluyordu ancak su siralar egzantirik orkide oranlari cok dusuk, Migrosta 10 tane kadar vardi ancak sadece bir tane degisikti.

Ancak bu indirim sayesinde Eminonu pazarlik fiyatinin da baya altinda oldugu icin gidin alin.Ama hala sizi NOID olmayan orkideleri almaniza tesvik ediyorum bilginize Zevki ayri diye soyluyorum herhalde

Bu arada buradan sn.doku kulturcuye destegi icin tesekkurumu sunarim.Bugun yarin konuyla alakali yaziyi yukleyecegim.Pek bir ihmal ediyorum yazi yazma isini bu aralar.

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön