View Single Post
Eski 28-04-2017, 22:47   #102
Taşlıbahçe
Ağaç Dostu
 
Taşlıbahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2006
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 710
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi computerboy Mesajı Göster
sayın taşlıbahçe

ben hayallerimin peşinde gitmekte yeni sayılırım yaşım 30 tasarımcı olarak çalışıyorum. sizlerden çok şey öğrenmeye devam ediyorum. çanakkale de 6 sene okudum gezmediğim görmediğim yeri kalmadı. o kadar güzel bir şehir ki hiç unutamadım. içimde kalan tek şey oralarda yaşamak için fırsat bulamadım. umarım o da tez zamanda olur. makalelerinizi okudukça içlendim diyebilirim. o kadar ki bunu nasıl yapabilirler. işleri güçleri bırakıp nasıl gidebiliyorlar dedim durdum. ankara da çalışıyorum işimi çok severek yapıyorum. ancak hiç bir şey bahçede balkonda bitkilerle uğraştığımdan daha fazla keyif vermiyor.

ben epey yol aldım diye düşünürken içine girdikçe büyüyen bir hayatım olmaya başladı. başladığım 10 çilek fidesini 50 fideye çıkardığımda mutlu olmaya başlamışken şimdi domates fidelerim, salatalıklarım vs. büyüdükçe daha bir mutlu oluyordum ki taki sizi görene kadar. bloğunuzu,yazılarınızı okudum, okudukça moralim bozuldu. tamda hayal ettiğim gibi bir hayat. daha doğrusu beni bu dünyada her şeyiyle mutlu edecek bir hayat.

sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunu biliyorum. umarım bir gün yanlarınız da bende komşu olabilirim. evinizi, toprağınızı çok beğendim. her şey gönlünüzce olsun.

selametle
Hay Allah; moralinizi bozmak için değil, genellikle paylaşmak ve nacizane yol yordam için yazıyordum. mesleğini de sevdiğine göre ikisini aynı yere koyabileceğin bir model bulursun umarım, örnekleri çok

Taşlıbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön