View Single Post
Eski 21-04-2017, 16:27   #7
looktr
/
 
Giriş Tarihi: 02-12-2014
Şehir: ZONGULDAK
Mesajlar: 102
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi latif.07 Mesajı Göster
Cezaevine benzemiş
Penceresi yok havalandırma üst deliklerden olacak herhalde. Üst deliklerden içeriye yağmur girer ve bazı tahtaların arasında boşluk var zehirli böcekler yılanlar o deliklerden geçebilirler. Konteynırın olduğu arazi eğimli zamanla kayabilir veya sel v.s. olursa büyük ihtimal devrilebilir. Özetlemek gerekirse pek iyi olmamış, içine ancak kürek hortum bağ makası v.s. konulabilir, insan yaşayamaz
Zeminini kepçeyle düzelttirdim. Kayalığı çok olan bir yer. Üstelik altta ve üstte zeytin ağaçları var. Kayma pek olmaz. İskelet yapımında bazı hatalardan dolayı epey yamuldu.
Tamamlayacağım diye 2 -3 gün yarısı açıkken biraz yağmur biraz da soğuk havada kaldım. Çok şükür böcek yılan falan gelmedi. Sadece çevrede çakallar var. Onlar da ezan sesi duyunca biraz şarkı söyleyip gidiyor.

Pencereleri en sona bıraktım daha zemin tahtalarını bile tamamlayamadım. Elektriksiz arazide jeneratörle kaynak makinesi çalıştırmak... Bir de bu işleri tek başına yapmak zor oluyor. Basit bir şey çıktı ama çok çaba harcadım.

looktr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön