12-04-2017, 14:00
|
#4
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2017
Şehir: İstanbul, Beylikdüzü
Mesajlar: 127
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi erkanbey
Burdan edindiğim bilgilere dayanarak bugün Samsun 19 Mayıs üniversitesi ziraat fakültesini telefonla arayıp,kefir tanesi satınalmak istiyorum dediğimde,satışımız yok cevabını aldım.
Daha önceleri Doğadan firmasının bizim kefir mayasıyla yapıyordum,ama tane değil toz tek kullanımlık.Tane olanından kullanmam gerektiğini düşünüyorum.Bu konuda fikirleriniz nedir,nasıl bir yol izlemeliyim?Isparta Süleyman Demirel ünv üretilen,Endanem kefir mayası var tane olarak,migrosta görmüştüm sanırım,acaba ondan alıp mayalasam mı?
İnternet ortamında paylaşanlarda var ama illede hijyenik olmalı diye vurgulanıyor,onlar hijyenik olabilir mi?
Sonuç olarak,artık su,ayran ve kefir harici bir içecek kullanmayı düşünmüyorum,bayadırda öyle yapıyorum zaten,bu kefir meselesini çözmem gerekiyor,güvenilir,hijyenik,doğal bir kefir mayası lazım.Acaba çokmu şey istedim ki 😀
|
Sayın hemşehrim erkanbey, hanıma sordum. Birkaç güne tekrar bölebileceği kadar kefir mayasının olduğunu söyledi. Adresinizi yollarsanız referandum sonrasında size bir miktar gönderebilirim.
|
|
|