View Single Post
Eski 17-03-2017, 12:01   #28
Müjgan
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Uzun zamandır foruma girmiyordum. Bu Ankara toplantısı gündeme gelmese, ben yine İstanbul'daki toplantıya katılacaktım Ankara'yı temsilen...

Doğum günü kutlamasını Ankara'da düzenlemek iyi bir fikir, bunu neden daha önce düşünemedikse?
Sevgili kardeşimiz mister73 ortalığı canlandıracağa benzer, sanırım onun çabası ile bir toplantıya hazırlanabiliriz. Eskiden bu işi yapan arkadaşlarımız belli ama üzerimize bir toprak tabakası örtülmüş gibi sessiz kaldık.
Ben kendi adıma konuşayım; birden bire kendi fakültemde yüksek lisans yapma heyecanına kapıldım. 58 yaşındayken farmakognozi'de fitoterapi masteri yapmak yorucu imiş meğersem. Bu yaz bitecek ama dersler ve tez çalışması bayaca vaktimi alıyor. Bu yüzden forumdan uzak kaldım, bunun için üzgünüm.

Mister73 ile telefonda bir görüşme yapabildik, o işyerime uğradığında da, ben orada olmadığım için görüşemedik. Bütün bunlar aşılır nasılsa, bir araya gelinir ve güzel bir program ortaya çıkar.

Tarih konusuna gelince, farklı öneriler olmuş ama benim için en uygun tarih İstanbul ile birlikte aynı tarihte, senkronize bir biçimde yapmak. Bu tarihte yapacağımız toplantıyı kaçıranlar için daha ileri bir tarihte yeniden bir araya gelmek mümkün. Tadı damağında kalanlar ve yeni katılacak olanlarla hoş bir gün geçirebiliriz

Toplantının yapılacağı mekan konusunda üyelerden öneriler alalım.

Geçmiş yıllarda Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi bahçesindeki kafe ve restoranı kullanmıştık. Daha iyi bir fikir gelmezse yine orada toplanırız... Fakültenin bahçesi nebatat açısından oldukça zengin, herbaryum'un mihmandırlığı da tadından yenmiyor.

Kısa sürede karar verebilirsek toplantıyı detaylandırmaya başlarız.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön