View Single Post
Eski 14-03-2017, 21:30   #11
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,323
Teşekkürler ediyorum.

Tabaklar bakır. Ortadaki büyük olanı bit pazarından buldum. Kalaycı elden geçirdi kalayladı o çok iş görür oldu. Diğerleri aldığımda kebap tabağı diye satılıyordu ama derinliği azdı. Bakır ustasına denk geldim o döverek derinleştirdi tabakları.

Izgara ve altındaki ocağı tarif ederek yaptırdım. Bu kebabı köyde bile şiş ile yapmak zor etrafı rahatsız edecek ölçüde duman çıkıyor ocaktan. Etin yarısı yağ neredeyse, bu ızgara ile o sorunu aşabildim ki lezzette de farkedilebilecek bir değişiklik olmadı. Izgaranın kanalları krom bu da büyük rahatlık sağladı paslanma sorunum yok.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön