View Single Post
Eski 14-03-2017, 14:35   #61
ercan59
Ağaçsever
 
ercan59's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 31
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Buluti Mesajı Göster
türkiyede satan yok demek ki o markayı ? Hocam hayırını görün hepsinin Allah kaza bela vermesin victorinox 4 tane birde resimdeki bahco göz aşısı için olan bıçak bende var eğik uçlu bahco dan memnunmusunuz ? bende victorinox un var eğik uçlu siyah büyük boy jilet gibi ancak bıçağın eti kalın dilcikli aşı denemelerimde çatlatma yapıyor çift ağızlı olanları kullanacam victorinox ların bu sene deneme yapacam biraz artık. selahattin hoca nın yaptırdığı bıçak güzele benziyor ben de yaptırmak isterdim ama adamcağız yoğun bu aralar zaten kontak kuramadım kendisiyle hiç, yoksa ben de yaptırmak isterdim bazı malzemeleri.
Sanırım yok hocam. Alman Berger var karbon çelik ve paslanmaz modelleri. Bir ara fırsat bulursam diğer aşı çakılarımı da buraya eklemek isterim.

Bahco eğik uçlu aşı çakısı da eğer yanılmıyorsam karbon çelik çakılardan kesimi vs çok iyi çabuk körelmiyor fakat dediğiniz gibi dilcikli aşı için kullanacaksanız maalesef çeliği baya bir kalın .

Tüm çakılarım bir yana Selahattin ağabeyin özel çakısı bir yana , hem özel dövme çelik hem yurdumun ustasının el imalatı hemde işini tam layıkıyla yapıyor . Bu tarz kuvvetli aşı çakıları yapılırsa alıcısı çıkar diye tahmin ediyorum.

ercan59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön