View Single Post
Eski 08-03-2017, 22:34   #33
mister73
Ağaç Dostu
 
mister73's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-11-2016
Şehir: Hamm, Ankara, Bergama
Mesajlar: 493
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Melikd Mesajı Göster
Tohumları etiketleriyle hazırlamış olmama rağmen gönderim sırasında şehir dışında bilmediğim bir yerde programda olmam sebebiyle gönderim yapamadım. Aynı sebeple gelen tohumları da teslim alamadım. Talepte bulunanlardan ve teslim alamam sebebiyle emek harcayan üyelerden özür diliyorum.
Bence uygulanacak yaptırım kişiye özel olmalı çünkü etkinlik kurallarında tanımlanmış ve önceden tebliğ edilmiş net bir ceza yok. Bunun yanında görmezden gelinmesi de uygun olmaz. Dolayısıyla, mazeret bildiren bildirmeyen, ihmali olan olmayan şeklinde olabildiğince objektif bir değerlendirme yapılıp bu defalık kişiye özel; sonraki etkinliklerde ise önceden kuralların içine yazılıp herkese eşit; yaptırımlar uygulanması taraftarıyım.

Mesela öncelikle sayın Melikd, hazırlayıp da gönderemedim dediği tohumları eğer hala göndermediyse ve uygun görürse, talep edenlere tek tek kendisi gönderebilir; ki en azından yaşanan mağduriyet sayısı da azaltılmış olur. İlaveten bu yıl tohum alamamış olur, ancak bir sonraki etkinliğe karışabilmelidir. Bilmiyorum sayın A. NOMAD, bu da maddi yaptırım kategorisine girer mi?

mister73 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön