View Single Post
Eski 28-02-2017, 09:56   #18
Tuhaf işler
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 24-02-2017
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mister73 Mesajı Göster
Tekrar merhaba sayın Tuhaf işler, ne güzel üyelerimiz de sizinle tanışmış oldular, yüreğinize sağlık.

Bir akrabamız yıllardır yaz-kış Salihleraltı'nda yaşıyor, site içinde bir market işletiyor. Esnaf olduğu ve uzun zamandır bölgede yaşadığı için Salihler köyünü ve civarını iyi biliyordur. Arzu ederseniz kendisiyle temasa geçip marketinde size bir çay ikram eder mi diye sorabilirim.

Ayrıca muhtemelen görmüşsünüzdür ama ben yine de forumda yer alan Sürdürülebilir Doğal Tarım sayfalarına buradan (sitede veya mobil cihazımda bir sorun var, maalesef linki buraya kopyalayamıyorum, forum içinde arama yaptırarak da) ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim, ilginize. Salihler köyünü çok iyi biliyorum, orada yabancıları pek sevmezler ama biz severiz salihler köyünü , orada bizim kafamızdakine uygun pek arsa yok, kıratlı köyü çoğunlukla hayvancılık yapar ama bi iki inek, tavuk gibi, büyük çaplı değil, aynı zamanda zeytinlikleri vardır, geri kalanı ise sigortalı bi iş için olsa gerek sahil sitelerinde çalışmayı tercih ediyorlar, bahcevan, bekçi olarak hatta köy yerine sahil tarafında yaşamayı tercih ediyorlar, onu da anlamış değilim, mis gibi köyleri duruken, zaten iki km yol var iş yerleri ile köy arasında. Bir de Gökçeağıl köyü var, orası çok göç alan bir köy, onlar da sahil sitelerinde çalışmayı yeğliyorlar, sanırım hayvancılık da var, orda bi iki yer işaretledik ama bize uzak geldi, çocuk olunca, hastane, okul gibi mekanlara kolay ve hızlı ulaşımı gözardı edemiyoruz, fakat çok gönlümüzde yer ederse , o civarda Gökçeağıl olabilir.
Gelişmeleri burada sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, diğer cesur forum üyeleri gibi. Zor bi süreç, fazla birikmişimiz yok, krediyle bu işi çözüp, iki sene içinde yaşanılacak bi çiftlik kurabilmeyi hayal ediyoruz. Öte yandan uyanık olmalıyız, tek atışlık şansımız var çuvallarsak bizim için çok büyük hüsran olur.
Teşekkürler!

Tuhaf işler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön