View Single Post
Eski 27-02-2017, 22:42   #126
mors
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-03-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 30
Insanoglu hicbir seyi hazir bulmadi. Var olmak icin savasti. Insan, onbinlerce yil once toplayicilik doneminde vahsi hayvanlara karsi elleriyle ve dişleriyle savasti. Taşlardan kesici aletler yapmalari ve avlanmalari binlerce yil sonra oldu.

Insanin gecmisi mucadele va savastir. Yuzmilyonlarca insani vahsi hayvanlar oldurdu ve yedi.

Konformizim insana gecmisini unutturdu. Herseyi hazir bekleyen, herhangi bir sorunla karsilastiginda baskalarindan medet bekleyen korkak, titrek insanlar turedi.

Gecmisini unutmus, hayatinin sonuna kadar mevcut konforun devam edecegini sanan, sedece 100 yil oncenin humanist felsefeleriyle dunyaya bakan, bilmis bilmis konusan turediler bunlar.

Bu dunyanin kaynaklari, bu dunyada yasayan 8 milyar insana yetmiyor. Tvlerde canli yayinlarda insan kafalari kesiliyor, sinir komsumuz ulkelerde tecavuze ugramamis bayan kalmamis, ustune ufak erkek cocuklara tecavuz edilirken, bu turediler gelmisler, "domuzlari nasil yok edebilirim" basliginda, domuz haklarini savunup, ahkam kesiyorlar.

Bu basliga yazilanlari, oturup bastan sona okuyun, bu ulkenin insaninin ne hale getirildigini anlarsiniz.

Insanin emek verdigi bahcesine domuz girerse, yukarida pek cok linkte goruldugu gibi bu domuzlar fareler gibi cogaliyorsa ve kisinin coluk cocugunu tehdit ediyorsa, adam olan forumlarda mir mir kedi gibi aglamaz, baskalarindan da medet beklemez, alir eline silahini, adam gibi domuzun karsisina cikar, ates eder, sorunu kokunden halleder.

Adam olun...

mors Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön