View Single Post
Eski 27-02-2017, 13:51   #4
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,323
Mesajı bu gün gördüm. Aradığınız üzümlerden bende var ancak budamalar yapıldı. Seneye hatırlatırsanız yollarım. Bu hafta gidemedim köye, bir üyeye nar çeliği bakacaktım haftaya gidersem budama yapmamış bağlardan bakarım gene siyah asma çeliği. Benim yollayacağım üzümün cinsi Kavacık siyah üzümü diye bilinir, çok iyi cins üzümdür. Bunun yanında bana bu yıl çelikleri gelen kokulu bir siyah üzüm var, 3 köke onlar aşılandı ayrıca çelikleri de saksılara diktim. O üzümden de nasipse yollarım gelecek yıl size.

Tek eksiğim çok kaliteli bir razaki asma. Onuda bulursam bahçede altı cins kadar birinci sınıf asmam olmuş olacak ve bunlardan her isteyene de çelik yollamaktan mutlu oluyorum, güzel üzümler tüm memlekete yayılsın.

Bunun yanında ekşi karadut için geçen yıl diktiğim çelikler çok sıcak haftalarda ne yazıkki susuzluk sebebiyle kurudu bu yıl gene alacağım çelik ve bolca dikeceğim. O ağacında çok yayılmasını arzu ediyorum, seneye onlardan da her isteyene yollamak istiyorum ki bir üyeye verilip yerine getiremediğim sözümü de yerine getirmiş olacağım.

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön