View Single Post
Eski 26-02-2017, 16:28   #108
mors
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-03-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 30
Yaralı Halde Bıraktığı Domuz Öldürdü

Alıntı:
Gümüşhane'nin Kelkit İlçesi'nde 45 yaşındaki Nihat Erdoğan, dün gece av tüfeğiyle vurup yaralı halde bıraktığı domuzun saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.Sadak Köyü Fındıklı Yaylası'nda dün gece bir domuzu av tüfeğiyle ateş ederek yaralayan Nihat Erdoğan, bu sabah da arkadaşları Niyazı Akın ve Şeref Yavuz ile aynı bölgeye gitti. Arkadaşları bölgede ahlat diye bilinen yabani meyve toplarken Erdoğan, domuzu vurduğu bölgeye gitti. Dere yatağında yerde yatan yaralı domuz aniden Nihat Erdoğan'a saldırdı. Sesleri duyarak gelen arkadaşları Nihat Erdoğan'ı kanlar içinde buldu.Olay yerine çağrılan jandarma ekipleri, 5 çocuk babası Erdoğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı domuzu da bularak etkisiz hale getiren jandarma soruşturma başlattı.Bu arada, Nihat Erdoğan'ın İstanbul'da yaşadığı ve yaz aylarında köyünde geçirdiği bildirildi.
Neredeyse her sene bir avci, domuz bekinde elinde silahi oldugu halde domuz saldirisina ugrar ve hakka yurur. Oyle tufek bulundurmakla olmaz, tufegi cok iyi kullanmasini da bileceksin.

Oralar domuzun mekaniymis, oralar domuzun mekaniysa ne isin var oralarda. Domuzun mekani mi olur? 1 domuz senede 30 yavru yapar. 3 senede 1000'leri gecer. Furmazsan heryere yayilirlar. 15 gun once Batman sehir merkezinde dolaniyorlardi.

Saldiran domuzlari gozaltina alalim, sonra mahkeme edelim, suclu olanlari hapse atariz. Domuzun zaten canina minnet, yattigi yerde yiyecek onune gelir. Domuz herhalde omur boyu hapis cezasini tercih edecektir.

Gulmekten gobegim yer degistiriyor.


Düzenleyen mors : 26-02-2017 saat 16:34 Neden: Domuzu savunan insanin parasi coktur.
mors Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön