View Single Post
Eski 24-02-2017, 12:02   #22
ruzgar78
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 13-10-2016
Şehir: İzmir
Mesajlar: 63
Sizler şanslıymışsınız arkadaşlar,benim usta ilk önce konuşup tüm yapılması gereken işleri yazmamıza rağmen hep çark etti.
1. duvarlar önce kaba sonra ince sıva olacak dedim .
Ansızın gittiğim inşaat alanına baktım ki mevcut kerpiç sıva kazınmamış üzerine çentikler atılarak sıva yapmaya hazır hale getirmişler. Usta bu ne dedim. Sen eski sıvayı kazımadan üstüne yeni sıvayı mı vurup geçeceksin deyince , usta bana yok Ali bey alttaki sıva kalkıyor mu kalkmıyor mu diye malanın ucu ile baktık duvardaki çentikler o yüzden dedi . Bu yalan değilde ne arkadaşlar ? banyo tuvalet alanı için hazırlanan yerdeki duvarın gönye siz olduğunu gördüm Usta ya neden böyle dedim
Ali bey sizin bahçe duvarı yamuk dedi.Ben banyo büyük olsun diye böyle yaptım nasıl olsa hafta sonları geleceksin sürekli kalmayacaksın ki dedi. Hayda sana ne kardeşim deyip sinirlendim duvarı nasıl doğru yapması gerektiğini çizerek anlattığımda bir başka baha ne ile karşılaştım.
vs.vs. vs. yani ustalar önce kendine saygısı olmalı sonra işine ve daha sonrada bir standart 'ı olmalı nasıl kolayına geliyorsa öyle yapmaya çalıştı.
artık sinir hastası olmak istemiyorum.Nasıl biliyorsan öyle yap dedim

ruzgar78 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön