View Single Post
Eski 22-02-2017, 17:12   #16
loving
Yeni Üye
 
loving's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-01-2016
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 18
Wink

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doku_Kültürcü Mesajı Göster
Soğuk buhar cihazı için minik bir DC fan tavsiye etmemin sebebi, soğuk buhar (aslında 1,6 - 0,6 Mhz frekansında titreşen ultrasonik çeviriciye temas eden suyun atomize olması anlaşılır) tankın dibine doğru birikme eğilimi gösterir, bunu kırmak, eşit dağıtmak için minik bir bilgisayar fanı önermiştim. Yağmurlama sistemi varsa soğuk buhar cihazına gerek kalmaz. Nem kaybını önlemek için, tel yerine arasında boşluk bırakarak yerleştirdiğiniz pencere camı kullanılabilir. Ayrıca, Cam, havada bulunması muhtemel küf sporlarının terraryuma girmesini de büyük ölçüde engeller. Anubiaslar için yeterli olur. Kalın bir hortum alın ve bir ucunu terraryumun içine yerleştirin, diğer ucundan akciğerlerinize doldurdurduğunuz havayı üfleyin. kendi ürettiğiniz karbondioksit yeterli olur.
Evet teraryumda istediğim o buharın dibe çökmesi zaten böylece bataklık similasyonu olmuş olacak tabanda. bu arada cam kısmını yaptım dediğiniz gibi olmuş mu bu kadar aralık kalması yeterli olur mu?

co2 ne aralıklarda verilmeli 60x45x60 ölçüdeki tanka ?

ve böyle mantarlar olsun istiyorum bunlar nerden nasıl bulur ve bu şekilde büyümesini sağlarım hazır bu boyutlatda satılan yer var mıdır al ek mantığı ?




Eklenen Resimler
 
loving Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön