View Single Post
Eski 20-01-2017, 12:02   #269
LojistikMerkezi
Tohum Takas
 
Giriş Tarihi: 08-11-2013
Şehir: agaclar.net
Mesajlar: 114
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Etkinlik'ten sebze tohumları talebinde bulunmuştum, herşey yolunda diye düşünürken bu gece sayın TCM'den ''sizin talebiniz gerçekleşmemiş... bu yıl hiç tohum talep etmediniz mi? '' şeklinde bir mesaj gelince bir terslik olabileceğini düşünmek zorunda kaldım..Oysa ''Taleplerime Ekle'' butonuna baktım tekrar..Sayın TCM'den domates biber ve altın çilek tohum talebinde bulunmuşum ..

Acaba benden kaynaklanan bir hata, kusur mu var ? Talepte bulunanların kataloglarında da vardım..Adres bilgilerimi 7.1.2017 tarihinde göndermiştim..

Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Gecenin 4'ünde hem uykum hem neşem kaçtı valla
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Pria
Eğer haklılılığıma inanılıyorsa, inşallah telafi için bir olanak bulunur..Duyarlılığınız için teşekkür ederim sayın malbman..Bekliyorum zaten mantıklı bir açıklama yapılmasını..Kusur bendeyse eyvallah, canınız sağolsun derim zaten..
Alıntı:
Etkinlik Prensipleri
...
3.4. Tohum talep edenlerin rolü

Önemli: Bir katılımcı iki yıl üst üste sadece talep eden olarak etkinliğe katılamaz. Örnek: Geçen yıl paylaşmadan tohum talep eden bir katılımcının bu yıl etkinlikten tohum talep edebilmesi için mutlaka tohum da paylaşması gereklidir.

Önemli: Etkinlikten bu yıl paylaşım yapmadan tohum talep eden katılımcının tohum talebi sayısı 25 ile sınırlıdır. Daha fazla sayıda talep yapan katılımcıların ilk talep ettikleri 25 geçerli sayılacak, fazlası geçersiz sayılacaktır.

Önemli: Etkinliğe aynı zamanda paylaşımcı olarak katılanlar, kendi paylaştıkları tohumlara olan geçerli taleplerin en fazla %50si kadar daha fazla tohum talebinde bulunabileceklerdir. Üst sınır 150 dir. Daha fazlası talep tarihine göre geçersiz kabul edilecektir. Örnek-1: Paylaştığı tohumlara 60 adet geçerli talep bulunan bir paylaşımcı en fazla 90 çeşit tohum talebinde bulunabilir. Örnek-2: Paylaştığı tohumlara 500 geçerli talep bulunan bir paylaşımcı en fazla 150 çeşit tohum talebinde bulunabilir.
Etkinliğe geçen sene katılmamışsınız. Bu yıl "sadece talep eden" olarak katılmışsınız.

75 adet tohum talep etmişsiniz.

Etkinlik kurallarına göre belirli bir tölerans da verilerek 75 adet talebiniz olması gereken sayıya düzeltilmiş.

Buna göre taleplerinizin son durumunu buradan görebilirsiniz.

LojistikMerkezi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön