View Single Post
Eski 25-11-2016, 12:43   #21
erkanbey
Ağaç Dostu
 
erkanbey's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Amanita Mesajı Göster
Ben her turlu yemek, fermente urun ve sifali ne olursa olsun kaliteli paslanmaz celikten normal mutfak ekipmanlari kullaniyorum. Sadece tavanin teflonunu cizmedigi icin tahta spatula kullaniyorum. Tek dikkat etmeniz gereken sey kullanacaginiz ekipmanin aluminyum olmamasi, aluminyum asit ortamlarda reaksiyona giriyor. Zararli degil dense de ne gerek var.
Son mesajımda temizlik konusundan bahsetmiştim,o konuyu nasıl hallediyorsunuz?Tahtadan bakteri kapan sirke turşu vs deterjanla yapılan temizlikten illaki etkilenecektir değil mi?Sadece sıcak su temizlikte yeterli olur mu?

Aslında durum böyle ise,doğru bildiğimiz yanlışlar diye bir konu açıp orada bunlar gayet güzel bir şekilde tartışılabilirmiş,daha nelerle karşılaşırdık kim bilir,öyle bir konu var mı acaba,ben aradım ama bulamadım.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön