View Single Post
Eski 24-11-2016, 09:54   #10
badrobot
Ağaç Dostu
 
badrobot's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-08-2011
Şehir: Manisa
Mesajlar: 2,734
enuma elish ve Harun Abi.
Ben ikinizi de anlıyorum. Ama tartışmaya ve birbirimize kırılmanın hiç bir anlamı yok.
enuma elish bir tespitinizde haklısınız; önceleri forumda çok büyük bir hareketlilik vardı. Ama ne olduysa son 2 yıldır yaprak kıpırdamıyor. Bir gecede 30-35 mesaj yazdığımı hatırlıyorum, şimdilerdeyse ayda 2-3 belki. Bunun yardım etmeyi istememekle alaksı yok. Sadece forumda hareket ve yaratıcılık azaldı ve birde sorulan sorular hep bir hevesle başlanıp acemi seviyesinde sorular olmaya başladı. Çoğu zaman yine aynı tip sorulara cevap vermek artık biraz sıkmaya başladı. Bu noktada Harun Abinin anlatmak istediği şey bu olsa gerek.
Harun Abi Bonsai için çok emek vermiş ve çok savaşlar vermiş biridir. Yazı dilinden olsa gerek bazen hepimiz arasında yanlış anlaşılmalar, hatta tamamen zıt anlaşılmalar bile olmuştur. Benim bile bu forumda kavga dövüş tartışıp sonunda en iyi dostum haline gelen insanlar oldu.
enuma elish; Siz şu an bunu anlayamayabilirsiniz. Ama inanın sizde bu sanat-hobide ilerledikçe nelerle savaşıldığını zamanla anlayacaksınız.
Size açık davet: ben Manisadayım ve önümüzdeki günlerde İzmirli dostlarımın talepleriyle beraber yeni bir toplantı düzenleyeceğim. Harun Abinin de söylediği gibi bu tip toplantılar size çok şey katabilir. İsterseniz toplantı dışında da bahçemi ve beni ziyaret edebilirsiniz. Paylaşmak güzel şeydir, hele bilgi olunca.
enuma elish; size kolaylıklar dilerim. Güzel bonsailerinizi ileride görmek isteriz.
Harun Abi saygı ve sevgilerimle.

badrobot Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön