View Single Post
Eski 20-11-2016, 23:41   #16
enuma elish
Ağaçsever
 
enuma elish's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-10-2016
Şehir: izmir
Mesajlar: 46
Iyi gunler..
Baslik kirliligi yaratmamak icin buradan hizlica bir soru sormak istiyorum.. fotograf da yukleyemedigime gore ve de zaten adayliklarindan emin olmadigim icin..

Havai koklendirme yapmak istedigim bir limon vardi.. fakat malesef habersiz budanmis.. kocaman iki dal, 2m vardir.. ben de en fazla n'olabilir ki dedim, aldim bunlari diplerinden bahce topragiyla posetledim, hem de zeminde yatay.. iki uc hafta olmustur..

Bugun topragin nemine bakayim dedim ne goreyim; beyaz beyaz kokcukler.. ustunde yapraklari, cicekleri, tomurcuklari ve meyveleri vardi.. ellememistim.. hepsi kurudu.. sanirim enerjiyi koke yoneltti.. yasayasi varmis hayvanciklarin..

Simdi ben ne yapayim.. boylece dursun bence.. ama topraklari cok az.. kisi basi iki kupa kadar..

""""""""""""""""
Guncelleme (26.02.2017) : Ne zamandir yazacagim firsat bulamadim.. bahsettigim kokcukler malesef topraktaki cim tohumlariymis bitkiye bitisik olmadiklarina bakmamisim.. zaten dili olsa soylerdi "ben nazliyim, bu kadar hizli hareketler bekleme benden" diye.. bir de ustune don yedi garibim (cogul gerci, iki kisiler).. dallar mutasyon gecirdi sanki.. kahve, mor.. belki de curumustur, dilim varmiyor neyse.. bakalim baska neler olacak..

enuma elish izmir'den bildirdi..

""""""""""""""""


Düzenleyen enuma elish : 26-02-2017 saat 18:17 Neden: guncelleme
enuma elish Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön