View Single Post
Eski 19-11-2016, 11:24   #3
erkanbey
Ağaç Dostu
 
erkanbey's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
Sayın aydemiraydın verdiğiniz linki inceledim,güzel bir anlatım olmuş fakat kafa karıştırıcı noktalar var,öncelikle bahsettiği tariflerde ahım şahım bir fark göremedim.En büyük fark sirke katmayın diyor.

Sağlık için binbir derde deva olan,özellikle de içmek için yaptığımız sirkeler,turşu kavonozuna girince nasıl bu şekilde tamamen faydasız sayılabiliyor.Derseniz ki diğer şekilde yapılan turşu daha faydalıdır,kabul ederim.Ama sizin yaptığınız turşular sadece saklama amaçlı,vücuda faydası yok deyince,bunu kabullenmek istemiyorum.

Bu konu hakkında derin bilgi sahibi olan kişilerden konuya katılımlarını rica ediyorum,çünkü büyük bir çoğunluğumuz bu şekilde turşu yapıyoruz.

Sayın aydemiraydın sizin probiyotik turşu çalışmalarınızıda var ise resimli olarak buradan görmek isteriz.Yanlış anlaşılma olmasın ben probiyotik turşu karşıtı değilim,sadece hepimizin yaptığı turşunun lezzetinden başka sağlığa'da faydası olması gerektiği fikrindeyim.

Geçtiğimiz günlerde benim'de ilk turşu yapma çalışmalarım gerçekleşti zaman bulunca onlarıda burada paylaşacağım.

Sitemizde probiyotik turşu konusu yok sanırım,böyle bir konu açılabilir aslına.Böyle çalışmaları olan ve deneyecek olan kişiler için daha rahat olurdu,ya da bu konu'nun içinde devam mı edilmeli nedersiniz?

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön