Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Ben de kurdum ama hiç domates koymadan. Körpe biberlerden çok lezzetli oldu.
Hani derler ya " çingenenin çengelde eti durmazmış" diye bizimki de o hesap oldu; zaten az kurmuştum, etli nohut, kuru fasulye derken açıp açıp yedik, kala kala sanırım ufak bir kavanoz kaldı..... diye biliyordum ki onu da Oğuz, kasaptan et alırken çok bahsetmiş ve onlara hediye etmek durumunda kalmış.
Körpe biber bulursam yeniden kuracağım.
|
Güler Hanım, tarifi paylaştığınız için çok teşekkürler. Bu sene artık vakti geçti sanırım. Dediğiniz biberlerden artık bulamam, bulsam da körpe olmaz. Bulabilirsem körpe kıl biberin ufaklarından alıp yapmayı düşünüyorum.
Tek takıldığım nokta tuz miktarı. Siz ne kadar koyuyorsunuz acaba?