View Single Post
Eski 03-11-2016, 06:58   #96
dogandc
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-11-2016
Şehir: Konya
Mesajlar: 3
Merhaba
bende aranıza yeni katılıldım. Sayın prıtt yazdıklarını ve ev hayali kuranların heyacanını paylaşmasını zevkle okudum.
Allah herkese gönlünden geçeni hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Bende inşallah müstakil bir eve başlamanın arefesindeyim. Projeyi hazırlıyoruz. Sayın Prııt ın dediği gibi belediyeler bir çok şeye izin vermiyor hep iki sınır arasında gidip geliyorsunuz, siz azla yetinirim diyorsunuz belediye olmaz bundan aşağısını kabul etmem diyor, kullanacak olan benim basit olsun diyorum belediye standart dışı diyor.. Daha başlamadık, 2 ay olmadı ama şimdiden resmi işlemler yoruyor.
Sayın Sûz-i Dilârâ hayalleriniz gerçekten güzel,Sizin oraları da bilirim taşı bir ayrı güzel yeşili bir ayrı güzel, suyu ile yapılan çaya diyecek yok.
Hayat geçmişin hatıraları ile geleceğin hayalleri arasında geçerken bu günü şimdiki zamanı ıskalıyoruz. Sûz-i Dilârâ Bence imkanlarınız ölçüsünde hayalleri gerçekleştirmek için bir adım atın şartları zorlayın, yaylada olduğunu tahmin ettiğim köyünüzden bir yer alın,çevirin küçük bir bahçe evi başlayın sonrası gelir zaten
Sayın prıtt
İşin kolay kısmı geçmiş, tecrübe edenler öyle diyor esas para harcanacak yerleri kalmış Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin.
Isıtma ile ilgili ne düşünüyorsunuz, bir araştırmanız oldu mu?
paylaşırsanız sevinirim.

dogandc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön