Konu: Kanser Otu
View Single Post
Eski 10-10-2016, 11:49   #1
Kumdereli
Ağaçsever
 
Kumdereli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-09-2016
Şehir: Mersin
Mesajlar: 85
Kanser Otu

Belki Şifa bulan olur diye açtım bu konuyu, Ben bitkiyi tanımıyorum, Uygulayan amca çok iddalı. Konu hakkında Bir şey bilen varsa Allah için yazsın. Rant yeri değildir.

''Manisa’da kendi topladığı otlarla insanlara şifa dağıtan Lütfü Acet, kanseri tedavi eden bir bitkinin bulunduğunu belirterek bitkinin kanseri 20 günde yendiğini söyledi. Kendisi de ölüm noktasındayken kanseri yenen Acet, 30 yıldır bu bitki vesilesiyle insanlara şifa dağıtıyor. Acet'in bu bitkinin adını bilmediğini ifade etmesi nedeniyle bitkinin adını sizin için araştırdık ve bulduğumuz bilgileri sizinle paylaşıyoruz.

KANSER OTUNUN ADI NEDİR?

Bitkinin adının çoban çırası ve pelin otu olduğu iddiası olsa da yapışkan andız otu daha kuvvetli bir iddiadır. Bu bilgi kesin olmamakla birlikte kanser otunun resimlerinden de anlaşıldığı kadarıyla yapışkan andız otu daha yakın olduğu görülmektedir. Yapışkan andız otu hakkında yapılan araştırmalarda kansere iyi geldiği de belirtilmektedir. Bu konuda uzman kişilerin ise açıklama yapmasını merakla bekliyoruz.''


İşte kanser otu.
Kaynak
Kanseri 20 günde iyileştiren otun adı ne? İşte cevabı

Eklenen Resimler
     
Kumdereli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön