View Single Post
Eski 27-09-2016, 16:06   #54
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Bu forum gibi platformlar, popüler bilgi kaynaklarıdır. Bu gibi kaynaklarda akademik seviyede çalışma/yayın yapılması, uluslararası bir hakemli dergide yayınlanan makalelerde olduğu gibi akademik ispat gerçekleştirilmesi mümkün değil.

Burda çeşitli konular hakkında yayınlanan içerikte, forum dışında yapılmış teknik çalışmalara ve nedenleri ispatlanmamış dahi olsa varlığı ve doğruluğu genel tecrübe/deneme-yanılma yoluyla onaylanmış uygulamalara bir aykırılık söz konusu olmadığı takdirde, basite indirgeyerek anlatma yolunun kullanılmasında bir sakınca göremiyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi inch Mesajı Göster
İş hayatı yoğun olan bir kişiyim. İnternet çağı başlamadan önce bahçe ve peyzaja daha lise yıllarımda ilgi duydum; yerli ve yabancı mecmuaları takip etmeye başladım. Bu forumu zaman zaman yoklarım, bazı yorum ve fikirlere bakarım. Aslında ilgi alanlarımla ilgili bilgiler gerek forumun biraz dağınıklığı gerekse konular tekrarlandığı için, bana yeterince hitap etmiyor. Ya da basit kaçıyor. Beni en çok ilgilendiren ve heyecanlandıran bölüm "tohum takas" bölümüdür. Çünkü bu bölüm Göbeklitepe antik alanını yeniden keşfetmek gibi. Çok az mesajı olan ve arada buraları yoklayan benim gibi insanları tohum paylaşımında lütfen geri planlara atmayınız. Saygılar.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön