View Single Post
Eski 24-09-2016, 22:36   #38
celalim01
Ağaç Dostu
 
celalim01's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2013
Şehir: adana-kozan
Mesajlar: 2,212
Merhaba arkadaşlar . Bir süredir aranızda bulunamadım. Ardı sıra gelen olaylar ,sıkıntılar nedeniyle bulunamadım. Bazı yerlerde bununla ilgili bildirdiğim ifadelerim olmuştu. Bahçemde bu sene en kısır döngüyü yaşadım. Yeterince ilgilenemedim. Kaybettiklerim oldu. Kendimin ve ailemin sağlık durumları nedeniyle kötü bir bahçe sezonu geçirmek zorunda kaldım.

Yukarıda belirtilen bir çok ifade ve açıklamalar farklı açılardan bakıldığında doğru. Yeni üyeler kazanmak bir artıdır. Kimsenin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bilmeden engellemek doğru olmaz. İleride çok faydalı birileri çıkabilir. Öbür yandan sırf belirli amaçlarla üye olup istediğini elde ettikten sonra kaybolanlar açısından düşünürsek güvensizlik oluşuyor. Önceki paylaşımda üye olup diğer paylaşıma kadar ortalıkta görünmediğini bildiğimiz kişilere dur diyebiliriz elbette. Şahsen bende olsam o şekilde görünen birilerine paylaşım yapmak istemem.

Yeri geldiğinde paylaşımlarda sınırlama yapmak zorunda kalıyoruz. İlk seçenler alıyor diğerleri fırsat bulamıyor her iki taraf içinde düşünürsek sıkıntı oluyor ,yapacak fazla bir şey yok.Kurallar olmak zorunda ,ilk 10 kişi olacaksa olması gerekir.

Sayın MeyveliTepe'nin dediği gibi ,25 tohum başlamak adına kötü bir rakam değil.bizler daha çok olsun istediğimizden ruhumuzdaki çiçek sevgisine firen vuramadığımızdan yetmiyor olsa gerek. Çok çeşitle uğraşmak zor olsa da ,her çiçeğin ayrı bir zevki var.

Katkıda bulunacak herkesin ellerine sağlık.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön