View Single Post
Eski 22-09-2016, 23:01   #21
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
1- Ben şirket ismi falan anlamam; altın çilek dendi mi @ MeyveliTepe yi, blue beauty domates dendi mi @birnefestoprak ı, düzen-intizam dendi mi @İsmail Kuzucu yu, verimllik dendi mi @dongyul u, felsefe dendi mi @Mücevher Çalısı nı, herşeyi bilen dendi mi de bacanağımı bilirim.

2- Biz bilinen güzel tohumları kaybetmekten, bozulmasından korkmuyor muyuz, o zaman bu tohumları sağlam yerlerde ve ellerde muhafaza etsek.

3- Üstte yazdığım tohumların paylaşım sonrası takibini sağlamak için kişiye özel değil tohuma özel sayfa açmalı, veya ikisi de olabilir.

4- Hediye yerine özel plaket olursa bence daha makbule geçer, güzel bir yere yerleştiririz.

5- Geçen etkinlikte @MeyveliTepe; 'hep aynı tohumları paylaşıyorum' diyerek fazla tohum paylaşmamışsınız, 'niye thai biberleri sizden de almamışım' diye araştırırken denk geldi, aslında tam tersi düşünmeniz lazım tohumları koruyup kollama adına.

6- @dongyul e katılıyorum, tohum talep eden ne kadar yere ekim yapacağını veya talep ettiği tohumlar için kaç kök ekim yapmayı düşündüğünü bildirirse daha verimli paylaşım sağlanır.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön