View Single Post
Eski 12-09-2016, 17:01   #15
bahcedenn
Ağaç Dostu.
 
bahcedenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,359
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Yukarıda yapmış olduğum turşu oldukça dayanıklı. Geçen sene biraz fazla yaptığım için bitiremedik o yüzden serin ve karanlık bir yerde ağzı hiç açılmamış olarak saklıyorum ve hiç bir değişiklik olmadı, öylece yeni yapılmış gibi duruyor.

Yaz boyunca taze yetişenlerden tüketildiği için öylece bekledi, bu kış tüketmeye kaldığı yerden devam Annenizin yaptığı da çok mantıklı ellerine sağlık afiyetle tüketin.
Ben farkında olmayarak sormuştum bu soruyu, kapak tutmazsa diye. Ama zaten sıcak sıcak konduğu için kapak tutuyor. Kapak tuttuğu zaman da sorun hiç kalmıyor. Dediğiniz gibi bir de sonraki saklama koşulları önemli.

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön