View Single Post
Eski 19-08-2016, 09:13   #60
esemeral
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 03-05-2013
Şehir: DENİZLİ
Mesajlar: 188
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardunya18 Mesajı Göster
Çok teşekkür ederim sevgili esemeral tam da menekşelerimden biri hastalanmışken sözleriniz bana moral oldu.Çok sağolun

Menekşe yi yapraktan yetiştirirken tek yaprakla başlamayın çok derin olmasın yatık vaziyette yaprağı toprağa dikin .Aydınlık ama direk güneş görmemeli toprağın üstü kurudukça sulanmalı biri olmasa biri tutacaktır .
Benimde çok başarısız denemelerim oldu .Sabırla devam ediyorum. Bide çiçeklerin bakımını araştırıyorum.Nasıl saksı ister toprak nasıl olsun .Agaçlarnet bu konuda pratikte çok yardımcı kurucusu malina ya çok teşekkür ediyorum.
Bir de azbitki .com var .Ordada erdal bey çok güzel bilgiler veriyor

Dediğinizde çok doğru sevgili esemeral o kadar güzel çiçekler bitkiler var ki forum daki arkadaşlar da onların çiçeği bizim çiçeğimiz deyip seyir ediyoruz .Lalegül hibiskus ,mum çiçeği ,lale ,bir gecelik gelin ,atlas ,bin bir çeşit güzellik yetiştiren arkadaşların ellerine sağlık bizimle paylaştıkları için de teşekkür
Hayırlı Sabahlar; Hayırlı Cumalar; Sayın Sardunya18. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Ben birkaç başarısız denemeden sonra bitkileri heba ederim diye kıyamıyorum yeni denemeler yapmaya. yeni bir bitki edinmeden önce bolca araştırma yapıp sonrasında almaya çalışıyorum. Elimden öldüklerinde ben sebep oldum diye çok üzülüyorum çünkü. Sözünü etmiş olduğunuz siteyi de sık kullananlar linkine kaydettim bunun için ayrıca teşekkür ederim.
Ağaçlar netin forum sayfalarında öyle muhteşem çiçekler görüyorum ki bazılarını ilk kez görüyorum.Çiçeklerdeki ihtişam ise beni öyle rahatlatıyor ki adeta terapi gibi oluyor. Temennilerinize katılmamak elde değil ****** bitkilere verdikleri emeklere ilave olarak bizim için paylaşım yapmak için emek harcıyorsunuz. Sukulent ve kaktüslerinizin de Maşallah keyifleri yerinde. Neyse gene çenem açıldı. Bol çiçekli günler dilerim.

esemeral Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön