Mavi kelebeklerimin en gelişkin olanı (ben ona Avarel Dalton diyorum

) tomurcuklanmaya başladı çok şükür
Prensesim de tomurcukta aslında ama bir süredir fazla ilgilenmiyormuş gibi davranmaya çalışıyorum, o yüzden tomurcuklarından haberdar olduğumun farkında olmayabilir
Kocamın tespitine göre ben onlarla fazla ilgilenince (mesela sık sık yanlarına gidip konuşunca, sağlarını-sollarını kontrol edince, boy boy fotoğraflarını çekince, tomurcuklarına bakınca falan) ya rahatsız olduklarından ya da şımardıkları için çiçek açmaya uğraşmıyorlarmış.
Prensesin tomurcuklarını kaybetmesi, Güler atlasın çiçeklenme sonrası hala toparlanamaması, hatta Süslü ve Çiçinin çiçeklenmemesi falan hep benim aşırı ilgim yüzündenmiş. Utanmasa 'dağlar denize dik uzanıyor, işte bunlar hep senin çiçeklerle bu kadar çok ilgilenmen yüzünden' diyecek!
Prensesle görüşmemi kısıtladığından beri gerçekten güzel gelişme gösterdi ama ben çok zorlanıyorum, gün içinde sık sık yanlarına gitmeye çok alışmışım, böyle vakit geçmek bilmiyor.
Sadece sulamak gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için yanına gitmeme izin var, bir de çok çok dayanamayacak hale gelirsem sevmek için de (günde en fazla 3 kez olmak üzere) çıkmama izin verebiliyor.
Şimdi Avarel Dalton tomurcuklanmaya başladı ya onun da yanına gitmemi yasakladı, neymiş efendim 'onun psikolojisi bari bozulmasınmış'